Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015

Παιδική παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας» στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών

Η Καλλιτεχνική Εταιρία «Προσκήνιο» και η Παιδική Σκηνή «Ροντίδη», σε συνεργασία με την ΔΗΚΕΠΑΠ, παρουσιάζουν το αριστουργηματικό παραμύθι «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ» του Αντουάν Ντε Σαιντ Εξυπερύ, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, σε μια παράσταση την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα.


Μέσα από τα ταξίδια του σε πολλούς πλανήτες αλλά και στη γη, ο Μικρός Πρίγκιπας, μοιράζεται με τους μικρούς και τους μεγάλους θεατές, τις εμπειρίες του, αλλά και όλη την ματαιοδοξία, τη μιζέρια και τη μοναξιά των ανθρώπων, παραδίδοντας μαθήματα ταπεινότητας και ζωής. Μια υπέροχη διδακτική ιστορία, γεμάτη με βαθυστόχαστες παρατηρήσεις, σχετικά με τη ζωή και την ανθρώπινη φύση, είναι ¨Ο Μικρός Πρίγκιπας¨.

Εφέ με φωτισμούς, εναλλασσόμενα κοστούμια, χορευτικά, αποτελούν μέρος της παράστασης, ενώ παράλληλα ο μικρός θεατής ¨ταξιδεύει¨ σε πλανήτες και στη γη, συμμετέχοντας επί σκηνής, στη θεατρική δράση του έργου.

Η σκηνοθεσία – διασκευή είναι του Γιώργου Ροντίδη, η σκηνογραφία του Βάσου Καδίτη, οι χορογραφίες της Κατερίνας Αντωνιάδου, τα κοστούμια και το make up artist της Ελένης Δημοπούλου.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Χρήστος Παπαμηνάς, Στέφανος Καλλιανίδης, Μαρία Χειμώνα, Αλεξάνδρα Τσολακίδου, Δέσποινα Τσαχουρίδου, Νάγια Γραικού, Όλγα Μαρκούλη.

Γενική είσοδος: 6 €.
Κρατήσεις θέσεων στο τηλ. 6944062928.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.