Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα Δημάρχου Έδεσσας

Συνδημότισσες και συνδημότες,άλλη μία χρονιά φτάνει στο τέλος της με τις γιορτές που έρχονται! Όλοι μας τις παραμονές των γιορτών κάνουμε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και ολοκληρώνουμε τους σχεδιασμούς γι’ αυτή που έρχεται.Το 2015 ήταν μία ακόμη δημιουργική χρονιά, παρά την οικονομική δυσπραγία. Ολοκληρώθηκαν ή βαίνουν προς ολοκλήρωση σημαντικά έργα για το Δήμο Έδεσσας, η ανακύκλωση εφαρμόζεται σε όλο τον δήμο, η διαδικασία αποκομιδής των απορριμμάτων και η καθαριότητα της πόλης έχουν βελτιωθεί δραστικά και, το σημαντικότερο, έχουν τεθεί οι βάσεις για να προχωρήσουμε με ακόμη πιο αποφασιστικά βήματα στη νέα χρονιά και τη νέα διαχειριστική περίοδο που αρχίζει το 2016!

Ταυτόχρονα, προσπαθούμε με όσες δυνάμεις έχουμε να είμαστε κοντά στον πολίτη, καθώς είναι γνωστό ότι η κοινωνία περνάει μεγάλη κρίση! Μία κρίση που εκτός από προβλήματα έχει αναδείξει και μεγάλες αρετές του λαού μας, με πράξεις αλληλεγγύης και αγάπης για τον συνάνθρωπο που υποφέρει. Ακόμη και μέσα στη βαθύτερη οικονομική κρίση οι Έλληνες καταφέρνουμε να στέλνουμε θετικά μηνύματα!

Κάνουμε έναν μεγάλο αγώνα για να βελτιώσουμε την κατάσταση και να πάμε τον τόπο μπροστά. Μαζί με τους πολίτες συνεχίζουμε την προσπάθεια…

Εύχομαι η καινούρια χρονιά να είναι δημιουργική και να φέρει νέες ελπίδες για όλους μας. Πάνω απ’ όλα εύχομαι υγεία σε όλους και σε όλες και καλή δύναμη για να ανταπεξέλθουμε στον καθημερινό μας αγώνα!


Δημήτρης Γιάννου

Δήμαρχος Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.