Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

"Μια φωτογραφία, μια ιστορία" Νέα εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Πέλλα Τηλεόραση

Tην Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 15.00' στον τηλεοπτικό σταθμό "ΠΕΛΛΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ" ξεκινά η εκπομπή "ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ" στην οποία θα είναι καλεσμένα πρόσωπα που έχουν να αναφέρουν ιστορίες, να περιγράψουν γεγονότα, να επαναφέρουν αναμνήσεις, μέσα από φωτογραφίες.

 
Σ' όλους είναι γνωστή η κινέζικη παροιμία "Όσα λέει μια φωτογραφία, δεν τα λένε χίλιες λέξεις", άρα και από μια φωτογραφία μπορεί να περιγραφεί μια ιστορία, ένα γεγονός, ένα περιστατικό.

Πρώτη καλεσμένη της εκπομπής είναι η κ. Βαμβακίδου Ιφιγένεια, πρόεδρος του Τμήματος Νηπιαγωγών και καθηγήτρια Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, και παρουσιαστής της είναι ο Βασίλης Τραούδας, υπεύθυνος του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Γιαννιτσών.

Η κ. Βαμβακίδου εκτός των άλλων ως πανεπιστημιακός, εποπτεύει μεταπτυχιακές εργασίες και διδακτορικές διατριβές σε θέματα τοπικής ιστορίας, κοινωνικής ιστορίας και οπτικού πολιτισμού και στην εκπομπή θα αναφερθεί ως εξειδικευμένη επιστήμων στη χρήση της φωτογραφίας και γενικότερα της εικόνας, ως ιστορική μαρτυρία και στοιχείο πολιτισμού του παρελθόντος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.