Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

Δήμος Έδεσσας: Συμμετοχή στο Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες

Στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες, που πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη Πλαστήρα, συμμετείχε ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου.Ο Δήμαρχος μετέφερε το αίτημα του Δήμου Έδεσσας για ένταξη και συμμετοχή στο Δίκτυο και παρουσίασε τα βασικά χαρακτηριστικά της Βεγορίτιδας και της λίμνης Άγρα – Βρυτών – Νησίου. Φυσικά, το αίτημα του Δήμου Έδεσσας έγινε δεκτό και ο Δήμος Έδεσσας συμμετέχει στο Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες, ως ισότιμο μέλος του φορέα.

Οι γενικότεροι στόχοι του Δήμου Έδεσσας είναι αφενός η περιβαλλοντική προστασία των λιμνών μας και αφετέρου η ανάδειξη και αξιοποίησή τους προκειμένου να συμβάλουν θετικά στην αναπτυξιακή προσπάθεια της περιοχής, ως σημαντικά τοπικά συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Μέσα από τη συμμετοχή στο Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες ο Δήμος Έδεσσας θα επιδιώξει την επίτευξη των παραπάνω στόχων μέσα από τη δικτύωση με άλλους Δήμους της Ελλάδας και τη διεκδίκηση Κοινοτικών κονδυλίων για υλοποίηση αναπτυξιακών έργων και έργων προστασίας του περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.