Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Έδεσσα: Ημέρες καριέρας

Ο Δήμος Έδεσσας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Έδεσσας στηρίζουν τις Ημέρες Καριέρας που διοργανώνονται σε συνεργασία με μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Χαλκιδικής.



Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας εκπρόσωποι από τις πολυβραβευμένες εταιρίες Sani Resort & Ikos Resorts θέλουν να γνωρίσουν τους μελλοντικούς τους συνεργάτες. Το Sani Resort, είναι ένα συγκρότημα τεσσάρων πολυτελών ξενοδοχείων 5* και μιας ιδιωτικής μαρίνας στη Χαλκιδική. Η Ikos Resorts είναι, μια καινούργια εταιρεία στον κλάδο του τουρισμού, με παρουσία 2 ξενοδοχείων 5* στη Χαλκιδική (Μουδανιά & Γερακινή).

Η πρόσκληση στην ημέρα καριέρας είναι ανοικτή σε όλους όσους επιθυμούν να εργαστούν στο ξενοδοχειακό, επισιτιστικό χώρο και τον τομέα της αναψυχής.  Απαραίτητη είναι η προσκόμιση ενός βιογραφικού σημειώματος μαζί με μια φωτογραφία, η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Οργανωθείτε λοιπόν και ελάτε να γνωρίσετε από κοντά ευκαιρίες εργασίας σε παγκόσμια αναγνωρισμένες εταιρίες στο χώρο του τουρισμού και της αναψυχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.