Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015

Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Παραλίμνης επισκέφτηκαν το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών

Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Παραλίμνης επισκέφτηκαν το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών (Α.Δ.Ω.Γ.), στις νέες εγκαταστάσεις του, μετά από σχετική πρωτοβουλία του Διευθυντή του Σχολείου κ. Θανάση Σίσκου.


Τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου υποδέχτηκε η Καλλιτεχνική Διευθύντρια κα Μάχη Κυπραίου μαζί με καθηγητές του Ωδείου.
Σκοπός της εκπαιδευτικής αυτής εκδρομής ήταν να γνωρίσουν οι μαθητές τους χώρους του Ωδείου και να ενημερωθούν για τον τρόπο που διδάσκονται τα μαθήματα μουσικής σ' αυτό. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μουσικά όργανα όπως το πιάνο, το βιολί και η κιθάρα, που τους παρουσίασαν οι καθηγητές.

Με τον τρόπο αυτό, οι μαθητές από την πρώτη μέχρι και την έκτη τάξη, είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις και παρατηρήσεις, να ακούσουν μικρά έργα που έπαιξαν οι καθηγητές και να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της Μουσικής, στο πλαίσιο μιας σχολικής πολιτιστικής εκδρομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.