Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

Κλοπή εξοπλισμού από τις εγκαταστάσεις του Δήμου Σκύδρας στο Μαυροβούνι

Ηλεκτρολογικός  εξοπλισμός κλάπηκε πρόσφατα από τις εγκαταστάσεις του Δήμου Σκύδρας που βρίσκονται στο λόφο Μαυροβουνίου δημιουργώντας προβλήματα στην εξυπηρέτηση των δημοτικών τηλεπικοινωνιακών αναγκών (διαδίκτυο – αγροτικά ιατρεία) των Τοπικών Κοινοτήτων. Ταυτόχρονα με την κλοπή προκλήθηκαν  καταστροφές και υλικές ζημίες.


Το γεγονός έχει καταγγελθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας για τα περαιτέρω και παράλληλα ξεκίνησε η καταγραφή των κλοπιμαίων και των ζημιών.

Πρέπει να επισημανθεί και να προσεχθεί ότι, πέρα από τα προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών και το κόστος της αποκατάστασης, υφίσταται θανάσιμος κίνδυνος ηλεκτροπληξίας απ΄όσους παραβιάζουν το χώρο και δεν λαμβάνουν υπόψη τους τις προειδοποιητικές πινακίδες.

Ο Δήμος Σκύδρας εργάζεται για την επαναφορά της ομαλής λειτουργίας και της ασφάλειας των εγκαταστάσεων που μπορεί να κρατήσει λίγες ημέρες και ζητά την κατανόηση των κατοίκων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.