Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

Σύσκεψη στο Δήμο Σκύδρας για το κοινωνικό φροντιστήριο

Συνάντηση εργασίας με σκοπό την έναρξη και τη λειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου στο Δήμο Σκύδρας πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, την Πέμπτη 14/1/2016.


Συμμετείχαν: η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού Μιχάλης Λαουντός, η αρμόδια προϊσταμένη Χαρούλα Γραμματοπούλου και οι εκπαιδευτικοί Μιχάλης Παλάσκας, Ελένη Μαυρίδου, Αναστασία Τσιλφόγλου, Αναστάσιος Παρασκευάς, Ελπίδα Αθανασιάδου και Γιώργος Βεντίστας. Εκτός από τους παριστάμενους έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να διδάξει ο Ελισσαίος Πεντερίδης.

Συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται κυρίως με τις ώρες, τις ημέρες και τις αίθουσες διδασκαλίας.
Η έναρξη των μαθημάτων προσδιορίζεται να γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου.

Όσοι μαθητές ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μαθήματα κι όσοι εκπαιδευτικοί θέλουν να διδάξουν μπορούν και τώρα και μέχρι το τέλος Ιανουαρίου να το δηλώσουν  στο Δημαρχείο. Τηλέφωνο επικοινωνίας:2381351876.

Ο Δήμος Σκύδρας ευχαριστεί θερμά όλους εκείνους που στηρίζουν εθελοντικά και με κάθε τρόπο τη συγκεκριμένη ανθρωπιστική δράση με την οποία αναδεικνύεται για μια ακόμη φορά το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου και των συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.