Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας στο περίπτερο της Περιφέρειας στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης παραβρέθηκε στα εγκαίνια της 79ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Στην κορυφαία διοργάνωση προώθησης της επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και ανάπτυξης συμμετέχει με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσιάζοντας το έργο της και το θεσμικό της ρόλο.



Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεοδωρίδης πέρασε αρκετό χρόνο στο περίπτερο της Περιφέρειας ενώ σε δήλωσή του αναφέρει: «Η 79η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης συνεχίζει την παράδοση υποστήριξης των δράσεων εξωστρέφειας των ελλήνων επιχειρηματιών μ’ ένα σύγχρονο πρόσωπο. Επίσης, αναδεικνύει τον ιδιαίτερο ρόλο της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας ως πόλο ανάπτυξης και καινοτομίας, με σημαντικά επιτεύγματα τα τελευταία χρόνια και πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον, καθώς η ελληνική οικονομία ανακτά τις δυνάμεις της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.