Σάββατο, 11 Μαΐου 2013

Α' ΕΛΜΕ Πέλλας: Δεν είναι η ώρα για λόγια, είναι η ώρα για πράξεις

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε,
Μετά από την απόφαση του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ με την οποία εισηγείται απεργιακές κινητοποιήσεις των καθηγητών μέσα στην περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων, καλούμαστε ως ΕΛΜΕ να αποφασίσουμε την στάση μας στο θέμα αυτό.

 
Ο κλάδος μας δέχεται σφοδρότατη επίθεση από την κυβερνητική πολιτική, με ολέθριες συνέπειες για όλους (καθηγητές, μαθητές, γονείς). Κανένας από εμάς δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο. Ας μην γελιόμαστε και ας μην επαναπαυόμαστε. Δεν είναι η ώρα για λόγια, είναι η ώρα για πράξεις.
 
Την ύστατη αυτή στιγμή πρέπει ενωμένοι να ορθώσουμε το ανάστημά μας, να διαφυλάξουμε το κύρος και την αξιοπρέπειά μας και να αγωνιστούμε για την ουσιαστική βελτίωση της εκπαίδευσης. Είναι η πιο κρίσιμη περίοδος για τους εκπαιδευτικούς. Εάν τώρα δεν αντιδράσουμε, δεν υπάρχει αύριο.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας σας καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 14 Μαΐου 2013 και ώρα 14:00 στην αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης (έναντι αναψυκτηρίου «Ψηλός Βράχος»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.