Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Συνελήφθη 19χρονος για απόπειρα απάτης και ψευδή κατάθεση στην Έδεσσα

Συνελήφθη χθες (10.05.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, ένας ημεδαπός 19 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης και ψευδή ανώμοτη κατάθεση.


Ειδικότερα, στην Έδεσσα Πέλλας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον προαναφερόμενο, διότι παριστάνοντας άτομο με διαφορετικά στοιχεία από αυτά της ταυτότητάς του και με το πρόσχημα οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε λόγω ασθένειας συγγενικού του προσώπου, μοίραζε αποκόμματα σε πολίτες της Έδεσσας προσπαθώντας να αποσπάσει από αυτούς χρηματικά ποσά. Επιπλέον στα αποκόμματα αναφερόταν και η δήθεν συμμετοχή του σε τηλεοπτική εκπομπή για τον ανωτέρω λόγο.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου ο προαναφερόμενος δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 27 αποκόμματα και το χρηματικό ποσό των (25) Ευρώ.

Ο συλληφθείς κατά το τελευταίο πεντάμηνο, με τον ίδιο τρόπο, αποκόμισε περιουσιακό όφελος από πολίτες των Νομών Πέλλας και Ημαθίας το οποίο ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 3.000 Ευρώ περίπου.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.