Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Γενική πανελλαδική απεργία αύριο κατά του νέου πακέτου μέτρων

Εικοσιτετράωρη απεργία και συλλαλητήριο στις 11:00 στο Πεδίον του Άρεως έχουν εξαγγείλει για αύριο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα νέα μέτρα. Το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια.



Συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ, δάσκαλοι, καθηγητές, εφοριακοί, τελωνειακοί, τραπεζοϋπάλληλοι, εργαζόμενοι στα λιμάνια, μηχανικοί, δικηγόροι, ενώ θα κλείσουν και τα εμπορικά καταστήματα. Οι δημοσιογράφοι θα κάνουν στάση εργασίας 11:00-15:00.

Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν OΣE και Προαστιακός. Λεωφορεία, τρόλεϊ και ΗΣΑΠ θα λειτουργήσουν από τις 9:00 έως τις 21:00. Κανονικά θα κινηθεί το Μετρό.

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα φαρμακεία Αθήνας και Πειραιά. Παράταση των κινητοποιήσεών τους, έως το τέλος του μήνα, αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί της Αττικής.

Έως τις 20 Οκτωβρίου συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι δικαστικοί.

Σήμερα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν στις 18:00 στην Πλατεία Συντάγματος η Ομοσπονδία των καθηγητών Πανεπιστημίου, μαζί με τους καθηγητές των ΤΕΙ και τους Έλληνες ερευνητές. Η συγκέντρωση προγραμματίζεται ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις της χώρας όπου υπάρχουν ΑΕΙ και Ερευνητικά Κέντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.