Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

Πραγματοποιήθηκε στη Σκύδρα η 1η Φιλανθρωπική Συνάντηση Πολιτιστικών Συλλόγων

Άμεση και μαζική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην 1η Φιλανθρωπική Συνάντηση Πολιτιστικών Συλλόγων που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Σκύδρας, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015.


Διοργανωτές ήταν ο Σύλλογος Σκύδρας «Άγιος Ιωάννης Πρόδρομος» και οι χοροδιδάσκαλοι Γιάννης Τοπούζης κι Αβραάμ Ιερόπουλος.
Ο σκοπός της εκδήλωσης που ήταν η συγκέντρωση «δώρων αγάπης», δηλαδή τροφίμων και σχολικών ειδών για τους άπορους συμπολίτες μας, επιτεύχθηκε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Παραδοσιακοί χοροί και μουσικές εμπλούτισαν τη συνάντηση που προσέλκυσε συνανθρώπους μας κι απ΄όμορους Δήμους.

Αξιοσημείωτη υπήρξε η συμμετοχή  σαράντα περίπου Συλλόγων όχι μόνον του Νομού μας αλλά και των Νομών Ημαθίας, Θεσσαλονίκης και Σερρών.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου χαιρετίζοντας την εκδήλωση εξέφρασε την ικανοποίησή της κι επαίνεσε την πρωτοβουλία ευαισθησίας κι αγάπης και φυσικά την ενθουσιώδη και ουσιαστική ανταπόκριση των συμπολιτών μας.

Σε μια εποχή που η κοινωνική συνοχή κι αντοχή δοκιμάζονται σκληρά, τέτοιες δράσεις κρατούν ψηλά την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν σε πρώτη φάση, (θ΄ακολουθήσει αναλυτικό τους ευχαριστήριο τις επόμενες ημέρες), την Εκκλησία, το Δήμο Σκύδρας, το Δήμο Αλμωπίας, τους Συλλόγους, τους Εθελοντές, το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας  κι όλους τους συνανθρώπους που συνέβαλλαν στην επίτευξη του σκοπού  της εκδήλωσης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.