Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

Σε «ρυθμό» εκλογών οι υπηρεσίες της Π.Ε. Πέλλας

Έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και η αρμόδια Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού που είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.Τα στελέχη εργάζονται από την προηγούμενη εβδομάδα και βρίσκονται σε ετοιμότητα για την παραλαβή του συνόλου του εκλογικού υλικού που θα γίνει σταδιακά μέχρι και το σαββατοκύριακο.

Παράλληλα, έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με τους τέσσερις Δήμους της Πέλλας με τους οποίους υπήρχε άψογη συνεργασία στις προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες όπως και στην περίπτωση του δημοψηφίσματος.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται περαιτέρω οδηγίες από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για ρυθμίσεις θεμάτων και λεπτομερειών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης έδωσε εντολή ώστε οι υπηρεσίες να ενημερώνουν άμεσα τους πολίτες της Π.Ε. Πέλλας τις επόμενες ημέρες για την εξέλιξη των διαδικασιών παρέχοντας διευκρινίσεις και οδηγίες ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.