Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

Κάλεσμα για τη στελέχωση Κοινωνικού Φροντιστηρίου για μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων της περιοχής της Α' ΕΛΜΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας, αποφάσισε ομόφωνα να απευθύνει κάλεσμα σε εκπαιδευτικούς – μέλη της Ένωσης, συνταξιούχους συναδέλφους  και αδιόριστους εκπαιδευτικούς, για εθελοντική προσφορά υπηρεσίας, προκειμένου να λειτουργήσει κοινωνικό φροντιστήριο στην Έδεσσα, για μαθητές και μαθήτριες  Γυμνασίων - Λυκείων της περιοχής της Έδεσσας,  Αριδαίας και Σκύδρας.


Η Α΄ΕΛΜΕ έχει ήδη διερευνήσει κι έχει πάρει θετική απάντηση απο το Δήμο Έδεσσας,ενώ θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στους Δήμους Αριδαίας και Σκύδρας για τη διασφάλιση σχολικού χώρου και του  απαραίτητου υλικοτεχνικού εξοπλισμού για τη λειτουργία του Φροντιστηρίου.

Τα τμήματα θα συγκροτηθούν από μαθητές μας οι οποίοι, λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν αδυναμία πρόσβασης σε οποιαδήποτε  εξωσχολική βοήθεια.

Η επιμέλεια και η οργάνωση της διδασκαλίας, θα γίνεται από τον εθελοντή συνάδελφό μας, ο οποίος θα έχει την ευθύνη του τμήματος που θα αναλάβει.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί  να δηλώσουν τη συμμετοχή τους σε οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή στο e-mail της Α’ ΕΛΜΕ: elmepellas@gmail.com , αναφέροντας την ειδικότητα και τη χρονική διαθεσιμότητά τους.

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος                                                                                                        Ο Γραμματέας
Δουλγερίδου Μαριάννα                                                                 Παπαδόπουλος Γιώργος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.