Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Έδεσσα: Ένα ακόμη σημαντικό έργο αγροτικής ανάπτυξης

Ολοκληρώθηκε το έργο κατασκευής αρδευτικού δικτύου στο αγρόκτημα της Σωτήρας. Πρόκειται για ένα ακόμη έργο αγροτικής ανάπτυξης που δίνει προστιθέμενη αξία στα χωράφια των αγροτών μας και τους παρέχει τη δυνατότητα να αναπτύξουν καλλιέργειες που είναι απαιτητικές σε νερό αλλά πιο προσοδοφόρες.



Το έργο αφορά τη συλλογή νερού από παρακείμενη πηγή και τη συγκέντρωσή του σε δεξαμενή από την οποία διοχετεύεται μέσω καινούργιου δικτύου στο αγρόκτημα της Σωτήρας. Πρόκειται για ένα σύγχρονο δίκτυο, στο οποίο έχουν προβλεφθεί πολλές αναμονές για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών. Επίσης, μεγάλο μέρος του αγροτικού οδικού δικτύου, από το οποίο πέρασε το δίκτυο άρδευσης, επιστρώθηκε με αδρανές υλικό μεγάλης αντοχής και με τον τρόπο αυτό πετύχαμε παράλληλα και την κατασκευή ενός σημαντικού έργου συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας.

Το έργο, προϋπολογισμού 380.000 €, είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας» και συγχρηματοδοτείται από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.