Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 η Δέσποινα Ζαπουνίδου

Εξαιρετική εμφάνιση που της δίνει την πρόκριση τόσο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου, όσο και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, πραγματοποίησε στο Αλίτους της Λιθουανίας η Δέσποινα Ζαπουνίδου.



Η πρωταθλήτρια του βάδην, διένυσε τα 20χλμ βάδην σε 1 ώρα 33.07 και έπιασε το όριο για τις κορυφαίες διοργανώσεις τις διετίας. Παράλληλα κατέλαβε την τρίτη θέση στον αγώνσιμα και έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει της διοργάνωσης του Αυγούστου. Η Ζαπουνίδου έχει πλέον μπροστά της το χρόνο να πραγματοποιήσει την προετοιμασία της δίχως άγχος.

Στον αγώνα πήρε μέρος και η Κατερίνα Θεοδωροπούλου, η οποία αν και τερμάτισε, οι διοργανωτές αναφέρουν στα αποτελέσματα πως εγκατέλειψε. Ως ότου διορθωθεί το λάθος, δεν είναι γνωστή η επίσημη επίδοση της. Ωστόσο η αθλήτρια δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και επέλεξε να κάνει συντηρητική κούρσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.