Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Συνεχίζεται απρόσκοπτα η λειτουργία του ΙΚΑ Αριδαίας μέχρι την επανεξέταση του θέματος

Επειδή, μετά την πρώτη επικοινωνία προ εβδομάδος του Υπουργού Γιώργου Καρασμάνη με τον Διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο και την κατηγορηματική δέσμευσή του ότι η απόφαση για αναστολή λειτουργίας του Υποκαταστήματος Αριδαίας θα επανεξεταστεί...
εστάλη από τις διοικητικές υπηρεσίες έγγραφο που ζητεί να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες αναστολής, ο Γιώργος Καρασμάνης επικοινώνησε εκ νέου  σήμερα Δευτέρα 24 Νοεμβρίου με τον Διοικητή.

Πριν καν ο Υπουργός θέσει το ζήτημα, ο κ. Σπυρόπουλος έσπευσε να επαναβεβαιώσει ότι η αρχική δέσμευση του για επανεξέταση του θέματος, ειδικά για το ΙΚΑ Αριδαίας, ισχύει απόλυτα και, ότι ως εκ τούτου, το Υποκατάστημα συνεχίζει να λειτουργεί απρόσκοπτα χωρίς να ληφθεί υπόψη το έγγραφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.