Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Πρόγραμμα εκπαίδευσης των μαθητών του ΚΔΑΠμΕΑ της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας

Ξεκίνησε στα Γιαννιτσά και ειδικότερα στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠμεΑ) της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας (ισόγειο του Ανοιχτού Θεάτρου Γιαννιτσών, Κολοκοτρώνη 10), το πρόγραμμα «ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ» ΑΠ 789 ΥΠΟΕΡΓΟ 1 ΔΡΑΣΗ 5, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Το εν λόγω πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές του ΚΔΑΠΜΕΑ της ΔΗΚΕΠΑΠ, ενώ την υλοποίηση και την εποπτεία του έχει αναλάβει η Ε.Σ.Α.μεΑ. με τρεις εκπαιδευτές και έναν συντονιστή.

Το πρόγραμμα Ειδικότερα:

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ 2007-2013», ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ «Λοιποί Φορείς Παροχής Δια Βίου Εκπαίδευσης» της προγραμματικής περιόδου «ΕΣΠΑ 2007-2013», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και εθνικών πόρων, υλοποιεί Έργο με τίτλο: «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ»

Πρόκειται για πρόγραμμα εκπαίδευσης συνολικής διάρκειας 250 ωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.