Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Γιαννιτσών Δυναμική παρουσία - Απαραίτητη γνώση

Με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους μαθητές που θα φοιτήσουν τη νέα σχολική χρονιά, ξεκινά το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) που δίνει την ευκαιρία σε όποιον επιθυμεί να αποκτήσει απολυτήριο γυμνασίου απαραίτητο σε οποιαδήποτε επαγγελματική του πορεία.


Ο τίτλος γυμνασίου μετά την φοίτηση δυο ετών είναι πια σημαντικός έστω κι αν παλαιότερα δεν αποκτήθηκε. Νέοι αγρότες, εργαζόμενοι ή άνεργοι που θέλουν να πάρουν στη συνέχεια άδειες μηχανημάτων ή κλαρκ, όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν ΚΕΚ ακόμη και φοίτηση στις τάξεις του λυκείου, μπορούν να τα υλοποιήσουν αν φοιτήσουν στο Σ.Δ.Ε. Γιαννιτσών.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ
Το πρόγραμμα είναι σε απογευματινό ωράριο σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και με μαθήματα που καλύπτουν τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των εκπαιδευομένων.
Το σημαντικό είναι ότι τα Σ.Δ.Ε. συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) μέσω του Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. και από το Ελληνικό Δημόσιο και η φοίτηση είναι δωρεάν. Χωρίς εξετάσεις και βαθμολόγηση. Γίνεται ποιοτική αξιολόγηση των εκπαιδευομένων.
Το ΣΔΕ Γιαννιτσών σας ανοίγει ορίζοντες δίνοντάς σας την ευκαιρία γνώσης και τίτλου σπουδών.

Πληροφορίες:  Σ.Δ.Ε. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  2382081010
                                                              6987123475

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.