Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Δήμος Έδεσσας: Συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία

Την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου με την ευκαιρία των εκδηλώσεων ενημέρωσης για παιδιά Δημοτικών σχολείων, που διοργανώνει το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.



Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε πολύ σημαντικές τις εκδηλώσεις ενημέρωσης των παιδιών από την Τροχαία, καθώς οι αυριανοί πολίτες μαθαίνουν από την πλέον έγκυρη πηγή τους κανόνες οδικής ασφάλειας. Μάλιστα δοκίμασε τον προσομοιωτή πρόσκρουσης, τη χρήση του οποίου εξασφάλισε το Τμήμα Τροχαίας για λίγες ημέρες προκειμένου οι εκπαιδευόμενοι να καταλάβουν στην πράξη τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ακόμη και με μικρές ταχύτητες.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος συνάντησε τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας κ. Παντελή Κολόμβο και είχε σύσκεψη με τον Διοικητή της Τροχαίας Έδεσσας κ. Βασίλη Πλούγαρλη.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας του Δήμου με την Τροχαία σχετικά με την επαναλειτουργία του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.