Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Εγκαινιάζεται το 9ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών

Την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου, στις 12.00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του 9ου δημοτικού σχολείου από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και Προγραμματικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη.



Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανήλθε σε 3.100.000,00 ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Το σχολείο τηρεί σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας και λειτουργικότητας των χώρων εκπαίδευσης των μαθητών.

Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης αναφέρει: «Με τον Περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα εγκαινιάζουμε ακόμη ένα σημαντικό έργο σχολικής στέγης που πρόκειται να καλύψει ανάγκες της πόλης των Γιαννιτσών. Δίνουμε έμφαση στη  δημιουργία και βελτίωση των σχολικών υποδομών ώστε να εξασφαλίσουμε μια αποτελεσματική, ευχάριστη και δημιουργική εκπαιδευτική διαδικασία για τα παιδιά μας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.