Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

Μήνυμα της Δημάρχου Σκύδρας για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Επιβεβαιώνοντας το συνεχές ενδιαφέρον του Δήμου Σκύδρας για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου επισκέφτηκε, την Τετάρτη 1/10/2014, το Κ.Α.Π.Η. Σκύδρας, συνοδευόμενη από το νέο Πρόεδρο του Ενιαίου Φορέα Αλληλεγγύης Κοινωνικής Πολιτικής Πολιτισμού Στέλιο Σουρουτζίδη.


Μετά τους αμφίπλευρους, εγκάρδιους χαιρετισμούς με τα μέλη και τα στελέχη του Κ.Α.Π.Η. (Γαρυφαλλιά Μάινου και Σοφία Φωστηροπούλου) ακολούθησε συζήτηση. Η Δήμαρχος, αφού άκουσε τους παρευρισκόμενους, δήλωσε ότι η δημοτική αρχή θα είναι πάντα δίπλα τους. Επίσης, παρουσίασε επίσημα τον Πρόεδρο του Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π. ο οποίος δεσμεύθηκε ότι θα τους επισκέπτεται συχνά ώστε να υπάρχει άμεση επικοινωνία.

Στη συνέχεια, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, η Δήμαρχος έκανε την παρακάτω δήλωση: «Στο πλαίσιο της ανθρώπινης ευαισθησίας και της αλληλεγγύης των γενεών εκφράζουμε τη βούλησή μας ότι θα βρισκόμαστε εμπράκτως δίπλα στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας προκειμένου να συμβάλλουμε, κατά το δυνατόν και πρέπον, στην εξασφάλιση και προαγωγή μιας αξιοπρεπούς κι ευχάριστης ζωής. Τιμάμε, σεβόμαστε κι αναγνωρίζουμε τη διαγενεακή συνεισφορά τους στην οικογένεια και στην κοινωνία. Θέλουμε ν΄ακούμε τις απόψεις τους, γιατί τους θεωρούμε ισότιμους συνομιλητές και πολύτιμη τη γνώση και την εμπειρία που έχουν αποκομίσει στο διάβα της ζωής. Τους θέλουμε στο προσκήνιο της δράσης  κι όχι απόκληρους της κοινωνίας. Επιδιώκουμε την ενθάρρυνση της συμμετοχής τους στις κοινωνικές, συλλογικές πρωτοβουλίες. Αποστρεφόμαστε κι αποδοκιμάζουμε συμπεριφορές  υποτίμησης και περιφρόνησης που τους οδηγεί  αναπόδραστα στον μαρασμό και στην απομόνωση.
Εύχομαι υγεία και του χρόνου πάλι όλοι μαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.