Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

Δήμος Αλμωπίας: Συλλογή σχολικών ειδών

Ας αφυπνιστούμε και εμείς για να βοηθήσουμε τις οικογένειες που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της νέας σχολικής χρονιάς. Γι’ αυτό το λόγο ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, τη ΔΗ.Κ.Ε.Α και τα προγράμματα Βοήθεια στο σπίτι Αλμωπίας ξεκινούν προσπάθεια συλλογής σχολικών ειδών.


Μαζεύουμε σχολικές τσάντες&κασετίνες καινούριες και παλαιές(σε καλή κατάσταση)και σχολικά είδη, την Πέμπτη 11/9 ,την Παρασκευή 12/9, το Σάββατο 13/9 και την Κυριακή 14/9 από τις 8:00 μέχρι τις 15:00 στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Α (υπόγειο Δημαρχείου Αλμωπίας), στα γραφεία των προγραμμάτων Βοήθεια στο Σπίτι Αριδαίας (κεντρική πλατεία Αριδαίας-παλαιό Δημαρχείο), στα γραφεία των προγραμμάτων Βοήθεια στο Σπίτι Εξαπλατάνου (Δημαρχείο Εξαπλατάνου)και από την Παρασκευή θα υπάρχει και περίπτερο για τον σκοπό αυτό στην Κεντρική Πλατεία Αριδαίας.
Η συμβολή σας μας είναι απαραίτητη στη προσπάθεια μας αυτή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.