Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Τα παραμύθια των αδελφών Γκριμμ στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών

Mια φορά και έναν καιρό… και το ταξίδι ξεκινά! Ποιος δεν ξέρει τους Αδελφούς Γκριμμ; Τους συγγραφείς και συλλέκτες παραδοσιακών παραμυθιών.


Ποιος δεν ξέρει τα παραμύθια τους;
Νεράιδες, ζώα, ξωτικά, θαυματουργά δαχτυλίδια, περίεργα πουλιά, βασιλιάδες, μάγισσες, πρίγκιπες, πριγκίπισσες, αποτελούν το πολύχρωμο σκηνικό των παραμυθιών σε μια διαδραστική παράσταση μέσα στο νερό με αληθινές λίμνες, δέντρα, εντυπωσιακά κοστούμια, υπέροχες μουσικές της Ελένης Καραϊνδρου και εικόνες από διάσημους ζωγράφους.

Η αξία της αγάπης, της αλληλεγγύης, της αποδοχής, της γενναιοδωρίας, της πίστης στον εαυτό μας, μέσα από τη σύγκρουση καλού και κακού και με όπλο την εξυπνάδα ενάντια στην δύναμη ,είναι μερικά από τα διδακτικά μηνύματα των παλιών αυτών λαϊκών παραμυθιών της «γιαγιάς».
Η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας σε συνεργασία με το θέατρο «ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ» παρουσιάζουν την Τετάρτη 20 Αυγούστου, στις 9.00 το βράδυ, στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών «τα παραμύθια των Αδελφών Γριμμ»!

Συντελεστές παράστασης
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Φώτης Σπύρος, Μουσική Ελένη Καραϊνδρου, Βοηθός Σκηνοθέτη Ηλίας Μπαγεώργος, Κοστούμια Ελένη Ψύρρα, Φωτισμοί Τρύφων Κεχαγιάς.

Παίζουν: Φώτης Σπύρος, Αλκμήνη Κουλουμπή, Αλέξανδρος Μιχαήλ, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Βασιλική Συρανίδου. Παραγωγή: Θέατρο Κολοσσαίον.

Τιμή εισιτηρίου
Γενική Είσοδος 10€. Παιδικά, Φοιτητικά, Ανέργων, Πολυτέκνων Οικογενειακά (από 3 άτομα)  8 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.