Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

Ολοκληρώθηκε το Aridea Cup 2014 (φωτογραφίες)

Μέσα σε εορταστικό κλίμα, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Aridea Cup 2014. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στα γήπεδα της Πιπεριάς για να παρακολουθήσει τους τρεις προγραμματισμένους τελικούς που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα της διοργάνωσης.


Οι αθλητές, όπως ήταν αναμενόμενο τα έδωσαν όλα και αντάμειψαν το κοινό με εντυπωσιακές φάσεις και υψηλού επιπέδου τέννις.

 Στην κατηγορία των αγοριών, νικητής αναδείχθηκε ο δαιμόνιος ρουμάνος Edris Fetisleam ο οποίος επικράτησε με 2-0 σετ του αξιόμαχου Δημήτριου Πιτσινή. Στα κορίτσια, η Daryna Gukasyan από την Ουκρανία, νούμερο ένα του ταμπλό, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και νίκησε με 2-0 σετ την Elene Mchelidze.

Ενώ, τέλος, στο διπλό των αγοριών νικητές αναδείχθηκαν ο Δημήτρης Πιτσινής και ο Βασίλης Βαρδάκης. Με αυτόν τον τρόπο, μια ακόμα υπέροχη διοργάνωση έφτασε αισίως στο τέλος της,  με τον κόσμο και τους αθλητές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.