Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ποδηλατοδρομία με τους Almopistas

Οι Almopistas σε συνεργασία με τους Φίλους του Ποδηλάτου και τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας σας καλούν σε μια ποδηλατοδρομία μέσα από τα όμορφα τοπία του τόπου μας.


Την Κυριακή 22 Ιουνίου και ώρα 17:30 θα μαζευτούμε στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου και στις 18:00 θα αναχωρήσουμε για τη διαδρομή Δωροθέα (μέσω Αγ. Παρασκευής) – Σωσάνδρα – Λυκόστομο – Πιπεριά.   Στα γήπεδα τένις στην Πιπεριά θα κάνουμε ένα barbeque με δωρεάν σουβλάκια για όσους συμμετέχουν.

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από τους γονείς τους. Επίσης, θα υπάρχει όχημα ασφαλείας το οποίο θα συνοδεύει το γκρουπ και θα ακολουθεί πίσω από αυτό. Βάλτε τα αθλητικά σας, πάρτε τα ποδήλατά σας και ελάτε να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.