Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας στους Τσάκους U12 (φωτογραφίες)

Σήμερα Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ των μικρών ομάδων της Ένωσης Τσάκων και του Εξαπλατάνου στο γήπεδο των Τσάκων. Το παιχνίδι ήταν έντονο, με πολλά γκολ και ένα τεστ ψυχραιμίας για τους μικρούς μας παίκτες.


Ο αγώνας ήταν μάλλον ο τελευταίος του καλοκαιριού για πολλά παιδιά καθώς μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο ποδόσφαιρο, τώρα είναι ώρα να αφοσιωθούν στις χειμερινές τους υποχρεώσεις και στα μαθήματά τους. Ελπίζουμε να το ευχαριστήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες, όλη αυτή την περίοδο και με τη βοήθεια όλων ελπίζουμε σε μια άνοιξη με πολύ ποδόσφαιρο, ανάπτυξη ικανοτήτων, στρατηγική σκέψη και κυρίως σωστή ποδοσφαιρική αγωγή, τόσο εντός γηπέδου, όσο και έξω από αυτό. Καλό χειμώνα σε όλους!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.