Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης σε ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πέλλας

Σε ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πέλλας παραβρέθηκε την 1 Ιουνίου 2013, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.


Η ημερίδα με θέμα “Παθήσεις με εκδηλώσεις από το στόμα που ενδιαφέρουν τον γενικό οδοντίατρο” πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου και διαλέξεις από Καθηγητές  Στοματολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σε σύντομη δήλωσή του για την ημερίδα ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε: «Η σημερινή εκδήλωση και ανάλογες πρωτοβουλίες κινητοποιούν τους πολίτες ώστε να δώσουν ιδιαίτερη σημασία στα θέματα υγείας, ειδικά, σε περίοδο κρίσης, όπως αυτή που διανύουμε. Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στηρίζει δράσεις που ενισχύουν την πρόληψη για την προστασία της δημόσιας υγείας και των πολιτών. Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ την Πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πέλλας κ. Αικατερίνη Φυσικούδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη διοργάνωση της ημερίδας και να τονίσω ότι η Π.Ε. Πέλλας και ο ίδιος προσωπικά θα στηρίξουμε ανάλογες δράσεις και στο μέλλον”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.