Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

Έργο αναπλάσεων σε Ζέρβη και Παναγίτσα

Μετά την ολοκλήρωση και τον προβλεπόμενο έλεγχο της διαγωνιστικής διαδικασίας εγκρίθηκε από την αρμόδια διαχειριστική Αρχή η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο, για την υλοποίηση του έργου ανάπλασης στη Ζέρβη και την Παναγίτσα.


Το έργο αναπλάσεων σε Ζέρβη και Παναγίτσα έχει εγκεκριμένο προϋπολογισμό 415.000 € και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013». Η ανάπλαση στον οικισμό της Περαίας περιλαμβάνει πεζοδρόμια και φωτισμό από την είσοδο του χωριού και ανακατασκευή της πλατείας, ενώ στη Ζέρβη πραγματοποιείται ανάπλαση της πλατείας του χωριού.

Βασικός στόχος του Δήμου Έδεσσας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά παράλληλα επιδιώκεται να βελτιωθεί και η αισθητική των οικισμών που μπορούν να αναπτυχθούν τουριστικά και να βελτιώσουν το συνολικό τουριστικό προϊόν της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.