Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Δήμος Έδεσσας: Μεγάλες καταστροφές από πλημμύρες και χαλάζι

Μεγάλες καταστροφές δημιούργησε η έντονη βροχόπτωση που συνοδεύτηκε κατά τόπους από χαλαζόπτωση.Το χαλάζι δημιούργησε ολική καταστροφή στις αγροτικές καλλιέργειες, στα σημεία που εμφανίστηκε το φαινόμενο. Ήδη ο Δήμος Έδεσσας έχει ειδοποιήσει την αρμόδια υπηρεσία και άμεσα θα εκτιμηθούν οι ζημιές από συνεργεία του ΕΛΓΑ.Τεράστια προβλήματα δημιουργήθηκαν σε υποδομές της περιοχής, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το γήπεδο της Τοπικής Κοινότητας Άγρα, που πλημμύρισε, αλλά και διάφορα σημεία -κυρίως δρόμους και γέφυρες- σε πολλές Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Έδεσσας που υπέστησαν καταστροφές.

Από τη στιγμή εκδήλωσης των φαινομένων στις περιοχές πραγματοποίησης των καταστροφών βρέθηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, για το συντονισμό των συνεργείων άμεσης αποκατάστασης των εντονότερων προβλημάτων. Τα μηχανήματα έργου και τα συνεργεία του Δήμου Έδεσσας, σε συνεργασία με άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, συνέδραμαν τους πολίτες για την αποφυγή ατυχημάτων, αλλά και προχώρησαν σε άμεση αποκατάσταση των ζημιών.

Σήμερα, κλιμάκιο του Δήμου Έδεσσας με επικεφαλής τον Δήμαρχο, καταγράφει τις ζημιές σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες, ενώ παράλληλα έχει υποβληθεί αίτημα και ασκείται πίεση προς το Υπουργείο Εσωτερικών για χρηματοδότηση της αποκατάστασης των ζημιών μέσω των δράσεων πολιτικής προστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.