Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

Εκδήλωση μνήμης για τους Μακεδονομάχους Άγρα και Μίγκα

Στο χώρο μαρτυρίου των Μακεδονομάχων Άγρα και Μίγκα, όπου υπάρχει το μνημείο των Μακεδονομάχων, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση μνήμης προς τιμήν τους, το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιουνίου 2013.


Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ο Δήμαρχος Τριφυλίας, κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας και ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αναστάσιος Καραμπατζός, εκπροσωπώντας τους γενέθλιους τόπους των Μακεδονομάχων, ενώ έχουν προσκληθεί οι Δήμαρχοι των Δήμων του Νομού Πέλλας και εκπρόσωποι όλων των φορέων της περιοχής.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση και την έπαρση της σημαίας, ο Σχολικός Σύμβουλος Δημοτικής Εκπαίδευσης, κ. Αντώνιος Παππούς, θα εκφωνήσει ομιλία για το χρονικό της ημέρας και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πολιτιστική εκδήλωση με συμμετοχή των Πολιτιστικών Συλλόγων Καρυδιάς και Γαργαλιάνων, τόπο καταγωγής του Καπετάν Άγρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.