Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

Εγκαίνια 3ης Ανθοέκθεσης Δήμου Πέλλας

Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και ανθοπαραγωγών ξεκίνησε  η 3η Ανθοέκθεση Πέλλας που διοργανώνουν ο Δήμος Πέλλας και η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π στο χώρο του Πολύκεντρου Γιαννιτσών.


Τα εγκαίνια της 3ης Ανθοέκθεσης πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 10 Μαΐου. Στην τελετή έναρξης ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος αφού ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση, κάλεσε όλους τους κατοίκους του Δήμου να επισκεφθούν την Ανθοέκθεση και να ξεναγηθούν στο χώρο του Πολύκεντρου. ”Η Ανθοέκθεση αποτελεί πλέον έναν επιτυχημένο θεσμό για το Δήμο Πέλλας, αφού προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να αποδράσουν για λίγο από την καθημερινότητα, δίνοντας τους παράλληλα την ευκαιρία να προμηθευτούν λουλούδια και φυτά σε πραγματικά χαμηλές τιμές”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος.

«Η 3η Ανθοέκθεση θα διαρκέσει έως τις 19 Μαΐου και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως τις 23:00. Στη γιορτή συμμετέχουν περισσότεροι από 25 ανθοπαραγωγοί σε έναν όμορφα διαμορφωμένο χώρο στην πλατεία του Πολύκεντρου.

Την τελετή εγκαινίων που ευλόγησε ο π. Φροίξος Πετρίδης τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Πέλλας κ. Σταμενίτης, και κ. Τζαμτζής, οι Αντιδήμαρχοι κ. Χρ. Πασαλής, κ. Στ. Τοπάλογλου, κ. Ν. Σαμόπουλος, η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ.Π. κ. Ηλ. Λαγομάτη, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Απ. Φάκκας, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ερ. Λούσπα, και κ. Δ. Στεργιούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.