Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Τρεις οι νεκροί από τις εκρήξεις στη Βοστώνη

Κινεζικής καταγωγής είναι το τρίτο από τα θύματα της διπλής βομβιστικής επίθεσης που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του περίφημου μαραθωνίου της Βοστώνης.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, που εκδόθηκε από το κινεζικό προξενείο της Νέας Υόρκης, η ταυτότητα του θύματος δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, καθώς αυτή είναι η θέληση της οικογένειας του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι ένας μεταπτυχιακός φοιτητής του πανεπιστημίου της Βοστώνης, ο οποίος σκοτώθηκε παρακολουθώντας τον μαραθώνιο μαζί με τους φίλους σας κοντά στην γραμμή του τερματισμού.

Ένας ακόμη κινέζος πολίτης ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των διπλών εκρήξεων στο σημείο του τερματισμού του μαραθωνίου, είναι σε σταθερή κατάσταση, μετά από την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.
Μεταξύ των θυμάτων όπως έγινε γνωστό νωρίτερα είναι ένα 8χρονο αγόρι, ο Ρίτσαρντ Μάρτιν και μία 29χρονη γυναίκα η Κρίστλ Κάμπελ. Στη διπλή επίθεση τραυματίστηκαν 176 άνθρωποι.

Πηγή: greekradar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.