Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Διακήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.»

Ο Πρόεδρος της επιχείρησης «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.» προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, για την εργασία  «Διαμονή -σίτιση και μεταφορά στα Λουτρά για το πρόγραμμα κατασκηνώσεων για άτομα    Γ ηλικίας (ΚΑΠΗ)»
σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ. 13 του ν. 3731/08 και του ΠΔ 28/80, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της παραπάνω εργασίας, προϋπολογισμού  59.500,00ευρώ με το Φ.Π.Α.

Ημερομηνία διενέργειας του πρόχειρου διαγωνισμού ορίζεται η  18/07/2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα έναρξης 11.00π.μ. στα γραφεία της επιχείρησης στα Λουτρά Λουτρακίου του Δήμου Αλμωπίας.

Δεκτοί στον διαγωνισμό γίνονται φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή συμπράξεις αυτών, που έχουν αντίστοιχη εμπειρία στην εκτέλεση της εργασίας  «Διαμονή -σίτιση και μεταφορά στα Λουτρά για το πρόγραμμα κατασκηνώσεων για άτομα Γ΄ ηλικίας (ΚΑΠΗ, όπως αυτή περιγράφεται στην διακήρυξη, δηλαδή  επιχειρήσεις διαμονής και εστίασης δυνατότητας φιλοξενίας τουλάχιστον 30 ημερών, που δραστηριοποιούνται σε απόσταση το μέγιστο 5 χιλιόμετρα από τις εγκαταστάσεις  της Λουτρόπολης.

Σε περίπτωση κοινοπραξίας , η απόσταση μεταξύ του συγκροτήματος διαμονής και του χώρου εστίασης δεν θα πρέπει να υπερβαίνει περίπου τα 200 μέτρα, ή εναλλακτικά σε περίπτωση συμμετοχής κοινοπραξίας που η απόσταση μεταξύ του συγκροτήματος διαμονής και του χώρου εστίασης υπερβαίνει το παραπάνω όριο, θα πρέπει η κοινοπραξία να διασφαλίζει την μεταφορά και εξυπηρέτησή τους για καθημερινή μεταφορά τους (πρωί-μεσημέρι-βράδυ) από το χώρο διαμονής στο χώρο εστίασης με μέσα μεταφοράς όπως λεωφορείο – ταξί , διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ομαλή και ασφαλή λειτουργία των όρων του προγράμματος .Οι επιχειρήσεις διαμονής θα πρέπει να είναι ξενοδοχεία ή επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων  ή διαμερισμάτων  με δύο κλειδιά και πάνω.

Όλοι οι συμμετέχοντες (επιχειρήσεις διαμονής και εστίασης ) θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα εξασφάλισης διαμονής και διατροφής για  το σύνολο των συμμετεχόντων  ηλικιωμένων για κάθε δεκαήμερο του προγράμματος.

Η εξασφάλιση τήρησης των όρων από την πλευρά του αναδόχου για την άριστη  διαμονή και  διατροφή των ηλικιωμένων θα γίνεται με μέριμνα της «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε» και θα περιλαμβάνει απαραίτητα πρωινό, γεύμα και δείπνο.

Σε περίπτωση κοινοπραξίας  όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του προγράμματος, και να διασφαλίζεται η διαμονή και η σίτιση των ηλικιωμένων σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης.

Ο ανάδοχος της εργασίας που θα προκύψει θα έχει την υποχρέωση  μια φορά καθημερινώς στη διάρκεια του προγράμματος να εξασφαλίζει την μεταφορά των ηλικιωμένων στα Λουτρά για λουτροθεραπεία και την επιστροφή τους στον τόπο διαμονής-σίτισης, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ομαλή λειτουργία του προγράμματος.
Περισσότερες πληροφορίες και έντυπα Διακήρυξης, παρέχονται από τα γραφεία της επιχείρησης «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.» κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες  στα Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας και στο τηλέφωνο 2384091072 και 2384091172.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.