Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Ενημερωτική εκδήλωση για τον απολογισμό έργων και δράσεων που υλοποιήθηκαν μέσω του ΕΣΠΑ στην ΠΕ Πέλλας

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, προσκαλούν τις τοπικές αρχές, εκπροσώπους κοινωνικών, παραγωγικών και αναπτυξιακών φορέων και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη στην εκδήλωση με θέμα: «Ολοκλήρωση των έργων ΕΣΠΑ/Αποτελέσματα και ωφέλειες».


Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για την ολοκλήρωση των έργων του ΕΣΠΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία, για τα αποτελέσματά τους στην καθημερινότητα των πολιτών και την ωφέλεια που προκύπτει για την κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Έδεσσας (περιοχή Καταρρακτών).

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης σημειώνει: «Η εκδήλωση έχει απολογιστικό και ενημερωτικό χαρακτήρα, αλλά ουσιαστικά αποτελεί μία ευκαιρία για να συζητήσουμε και να αναδείξουμε τις αναπτυξιακές προκλήσεις και σημαντικά έργα που θέλουμε για την επόμενη προγραμματική περίοδο».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.