Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Επίσκεψη μαθητών Δημοτικού Σχολείου Μαυροβουνίου στο Δημαρχείο Σκύδρας

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Δημαρχείο Σκύδρας πραγματοποίησαν, την Πέμπτη 19/11/2015, οι μαθήτριες και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μαυροβουνίου.


Αρχικά, φιλοξενήθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όπου ενημερώθηκαν από τον Διευθυντή του Δήμου Ιγνάτη Καραπαναγιώτη πάνω στα θέματα διοίκησης, αρμοδιοτήτων και λειτουργίας της πρωτοβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στη συνέχεια περιηγήθηκαν στους εργασιακούς χώρους. Καθώς η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου  είχε μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, συνομίλησαν με τους Αντιδημάρχους και τα στελέχη του Δήμου που εξήγησαν στα παιδιά το αντικείμενο της κάθε υπηρεσίας. Παράλληλα, οι μαθήτριες και οι μαθητές έθεσαν ζητήματα ποικίλου ενδιαφέροντος που σχετίζονται με το σχολείο, το χωριό και τον Δήμο, (περιβάλλον, υποδομές κ.α.).

Τα παιδιά συνόδεψαν οι εκπαιδευτικοί: Διαμαντής Παντακίδης (Διευθυντής), Χριστίνα Τρίπτση, Παρθένα Μωυσιάδου, Βαρβάρα Βασιλείου, Αντώνης Κάλλιος, Αντώνης Κρόντσης, Ευστράτιος Γιαμούκογλου, Θωμάς Βάσσος και Φιλοδοξία Σταυρίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.