Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015

Κέντρο Πρόληψης Ν.Πέλλας Όραμα: 1η Ομιλία στην Έδεσσα: «Διάγνωση και Διαχείριση Kακοποίησης και Παραμέλησης Παιδιών»

Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου και ώρα 6μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας (Καπετάν Γαρέφη και Περδίκα 1) θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον κ. Νικολαίδη Γεώργιο Διευθυντή Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας του Ινστιτούτου Yγείας του Παιδιού ομιλία με θέμα: «Διάγνωση και Διαχείριση Κακοποίησης και Παραμέλησης Παιδιών».Το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού στα πλαίσια Ευρωπαϊκού Προγράμματος έχει δημιουργήσει το Εθνικό Σύστημα Αναφοράς Κακοποίησης Παραμέλησης Παιδιού. Πρόκειται για μια Ολοκληρωμένη Προσέγγιση για τη Διερεύνηση, τη Διάγνωση και τη Διαχείριση Περιστατικών Κακοποίησης & Παραμέλησης Παιδιών.

Στην ομιλία μεταξύ άλλων θα δοθεί έμφαση στην αναγκαιότητα συνεργασίας Εκπαιδευτικών - Επαγγελματιών Υγείας - Τοπικών Αρχών και Δικαιοσύνης. Η ομιλία είναι ανοιχτή για το ευρύ κοινό και η παρουσία κυρίως Εκπαιδευτικών, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Δικαιοσύνης κρίνεται σημαντική.

Την ίδια μέρα στις 11:00 το πρωί και στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης (Φιλίππου 38) θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση που θα απευθύνεται αποκλειστικά σε συναδέλφους από διάφορες Κοινωνικές Υπηρεσίες του Νομού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο  23810-51174.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις.

Με εκτίμηση
Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος

Λάζαρος Σιάντσης
Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.