Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Ανακοινώθηκαν οι προσωρινοί πίνακες των δικαιούχων του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής

Μετά από ενημέρωση που έλαβε η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πέλλας από το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού το οποίο υλοποιεί το πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του ΤΕΒΑ θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους πολίτες που είχαν υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα ότι ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των αιτήσεων.



Ως εκ τούτου, καταρτίστηκαν οι προσωρινοί πίνακες με τους δικαιούχους και τους απορριπτέους του προγράμματος. Ήδη, τα αποτελέσματα έχουν αποσταλεί στους τέσσερις Δήμους της Πέλλας, στους υπόλοιπους εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης, σε ΝΠΙΔ και άτυπα κοινωνικά δίκτυα με πρωτοβουλίες και κοινωνικές δράσεις διανομής ειδών και σε συλλόγους, προς ενημέρωση και αρωγή στα μέλη τους.

Ειδικότερα, από την Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου, θα βρίσκονται αναρτημένοι οι πίνακες με τα τελικά αποτελέσματα στο Διοικητήριο στην Έδεσσα, στα Δημαρχεία των Δήμων Αλμωπίας, Έδεσσας, Πέλλας και Σκύδρας καθώς και σε δημόσια, εμφανή σημεία για την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών.

Επιπλέον, οι δυνητικοί ωφελούμενοι ενημερώνονται από την ηλεκτρονική εφαρμογή της ΗΔΙΚΑ για την αποδοχή ή την απόρριψη της αίτησής τους με σχετική γνωστοποίηση στην ηλεκτρονική τους αίτηση και μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας που έχουν δηλώσει.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Σε περίπτωση που υπάρχουν ενστάσεις, αυτές μπορούν να κατατίθενται από την Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, τις εργάσιμες ώρες, στα κατά τόπους Δημαρχεία, στους πιστοποιημένους χρήστες του προγράμματος, για διάστημα επτά (7) ημερολογιακών ημερών.

Η ένσταση κατατίθεται εντύπως ενώπιον πιστοποιημένων χρηστών των Κοινωνικών Συμπράξεων, φέρει πρωτότυπη υπογραφή του ενιστάμενου και συνοδεύεται από απλά φωτοαντίγραφα των δικαιολογητικών εγγράφων, που αποδεικνύουν τους λόγους τους οποίους επικαλείται.

Οι δυνητικά ωφελούμενοι που δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή μπορούν να προσέρχονται στους τέσσερις Δήμους της Πέλλας και, ειδικότερα, στους υπαλλήλους που είναι πιστοποιημένοι χρήστες του προγράμματος για να εκτυπώνουν το αυτοματοποιημένο εγκριτικό ή απορριπτικό μήνυμα που εμφανίζεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Εφιστούμε την προσοχή όλων στις προθεσμίες που έχουν τεθεί από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την ενημέρωση όλων των πολιτών που υπέβαλλαν αιτήσεις στο πρόγραμμα, ώστε να ολοκληρωθεί εντός των 7 ημερών η διαδικασία των ενστάσεων και εν συνεχεία η αξιολόγησή τους.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.