Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015

Επισκευή της στέγης του Δημοτικού Σχολείου Μηλιάς

Στην επισκευή της στέγης του Δημοτικού Σχολείου Μηλιάς προχώρησε ο Δήμος Αλμωπίας, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα εδώ και αρκετά χρόνια της Σχολικής Κοινότητας.



Μία παρέμβαση για την οποία είχαν προϋπολογιστεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή 40.000 ευρώ και εμείς σήμερα την υλοποιήσαμε με μόλις 10.000 ευρώ και μάλιστα κατηγορηθήκαμε γι’ αυτό από την προηγούμενη Διοίκηση.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Πολλές φορές η μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου μας κατηγορεί ότι προβάλουμε τα αυτονόητα ως έργο. Δυστυχώς, αυτοί που το αναφέρουν είναι οι ίδιοι άνθρωποι που τέσσερα χρόνια δεν κατάφεραν να πράξουν ούτε τα αυτονόητα προς όφελος των συμπολιτών μας. Εμείς σήμερα πορευόμαστε με όραμα και διάθεση για προσφορά και είμαστε ενθουσιασμένοι που έστω και με τα όποια λάθη μας προχωράμε δυναμικά και δίνουμε λύσεις όπου αυτό είναι δυνατό. Η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν ακολουθεί τις εξελίξεις, αλλά τις δημιουργεί και αυτό είναι προφανώς που ενοχλεί μερίδα την μειοψηφίας. Η επισκευή της στέγης του Δημοτικού Σχολείου Μηλιάς υλοποιήθηκε με τον πιο οικονομικό τρόπο, γεγονός που αποδεικνύει την τεράστια διαφορά με την οποία διαχειριζόμαστε τα ζητήματα σε σχέση με τους προκατόχους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.