Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Το Τελωνείο Σκύδρας παραμένει στην έδρα του

Τη διαβεβαίωση της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαΐδου ότι το Τελωνείο Σκύδρας παραμένει στην έδρα του απέσπασαν οι πολιτικοί εκπρόσωποι του Νομού μας που την επισκέφθηκαν στο γραφείο της, στην Αθήνα, την Παρασκευή 19/6/2015.


Συμμετείχαν οι Βουλευτές Γιάννης Σηφάκης και Χρίστος Σμίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, οι Δήμαρχοι: Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος και οι Αντιδήμαρχοι: Σκύδρας Μαρία Γιακαμόζη, Αλμωπίας Γιάννης Κετικίδης.

Η Δήμαρχος Σκύδρας, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης και  τις δηλώσεις των αξιότιμων Βουλευτών, εξέφρασε την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα  και φυσικά  για τη σύμπνοια και τη συλλογική δράση με την οποία αγκαλιάστηκε κι αντιμετωπίστηκε το ζήτημα του Τελωνείου Σκύδρας, που αποτελεί πρόκριμα για το χειρισμό ανάλογων θεμάτων διαδημοτικού – νομαρχιακού επιπέδου.

Ωστόσο, τα πολιτικά πρόσωπα, οι φορείς κι επιχειρηματικός κόσμος του Νομού θα πρέπει να βρίσκονται σ΄επαφή κι επαγρύπνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.