Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Η Π.Ε. Πέλλας συλλέγει τρόφιμα «Για ένα πιάτο γεμάτο»

«Για ένα πιάτο γεμάτο» θα συλλέγει τρόφιμα η Π.Ε. Πέλλας από σήμερα και μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου για την έμπρακτη στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Η δράση αυτή, που ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το «Ράδιο Θεσσαλονίκη» θα πραγματοποιηθεί σε όλη την Κεντρική Μακεδονία με στόχο τη συλλογή τροφίμων που θα δοθούν στα συσσίτια της Εκκλησίας, των Δήμων και των ιδρυμάτων.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ζητά από όλους τους φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, δημόσιους και ιδιωτικούς και όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στη δράση, να στηρίξουν την πρωτοβουλία της Περιφέρειας προσφέροντας ό, τι μπορεί ο καθένας για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, οι χώροι όπου θα συλλέγονται τρόφιμα είναι:
1) Στην Έδεσσα, τα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Πέλλας, στο ισόγειο του Διοικητηρίου. Αρμόδιοι υπάλληλοι κα. Μούρτου Ευθαλία και κα. Τσαρτσαράκη Αικατερίνη.
2) Στην Αριδαία, το υπόγειο του Δημαρχείου, με υπεύθυνο τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο σε θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Πέτρο Ζέρζη.
3) Στη Σκύδρα, το Γραφείο Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 2, με υπεύθυνο υπάλληλο τον κ. Γιώργο Γαϊτάνη.
4) Στα Γιαννιτσά, το Γραφείο Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας, πλατεία ΠΙΚΠΑ, με αρμόδιο υπάλληλο τον κ. Κοσμά Ερυθρόπουλο.

«Η πολύτιμη συμβολή όλων αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα διατήρησης της κοινωνικής συνοχής και ενδυνάμωσης του κοινωνικού ιστού για την προστασία και συμπαράσταση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν κι άλλες πρωτοβουλίες και δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης από την Π.Ε. Πέλλας για τη στήριξη των ανέργων και των άπορων οικογενειών στον καθημερινό αγώνα για βελτίωση της ποιότητας των συνθηκών διαβίωσης τους» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.