Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Συνεχίζεται η χρηματοδότηση επενδύσεων από το LEADER στην Π.Ε. Πέλλας

Υπογράφηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τη δικαιούχο του προγράμματος η σύμβαση μιας νέας επένδυσης που πρόκειται να χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Leader.


Η νέα επένδυση με τίτλο «Ίδρυση Μονάδας Παραγωγής Μαρμελάδων και Γλυκών Κουταλιού», στην τοπική κοινότητα Φλαμουριάς του Δήμου Έδεσσας αφορά την τοπική αγροτική οικονομία και την επιχειρηματική ανάπτυξη. Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 51.159,51 € και εντάσσεται στο πλαίσιο της 3ης Προκήρυξης του Προγράμματος Leader (Άξονας 4).


Στο περιθώριο της υπογραφής της σύμβασης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ανέφερε: «Μέσω του Προγράμματος Leader ενισχύουμε ιδιωτικές πρωτοβουλίες στον αγροτικό τομέα – μεταποίηση επιχειρήσεων, που είναι από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της τοπικής και περιφερειακής πραγματικής οικονομίας. Αξιοποιούμε τις δυνατότητες που μας δίνουν τα κοινοτικά προγράμματα, για την ίδρυση επιχειρήσεων που θα τονώσουν με τη δραστηριότητά τους την τοπική οικονομία και, άρα, το εισόδημα των πολιτών. Εύχομαι καλή επιτυχία στην υλοποίηση της νέας επένδυσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.