Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Δήμος Αλμωπίας: Πρόσκληση σε Έκτακτη Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Σας καλούμε να έρθετε στις 8 Οκτωβρίου 2014 ημέρα Τετάρτη και ώρα 8:00΄π.μ στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 τεύχος Α’), για να παραστείτε στην έκτακτη - κατεπείγουσα Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής
σύμφωνα με την παρ.6 εδ. γ΄ του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α/07.06.2010),για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:



ΘΕΜΑ 1ο

Ψήφιση πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον Προϋπολογισμό οικ. έτους 2014.
ΘΕΜΑ 2οΕισήγηση της Διευθύνουσας Υπηρεσίας περί παράτασης ισχύος οικονομικών προσφορών και εγγυητικών επιστολών συμμετοχής των διαγωνιζομένων, σχετικές με τον διαγωνισμό του ΥΠΟΕΡΓΟΥ 1 – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.
ΘΕΜΑ 3οΈγκριση πρακτικών ΙΙ και ΙΙΙ της επιτροπής του ανοιχτού δημόσιου διαγωνισμού της εργασίας «Ανάδειξη των Πολιτιστικών μνημείων και της φυσικής κληρονομιάς του Δήμου Αλμωπίας μέσω ερευνών πεδίου και ψηφιακών εφαρμογών στο πλαίσιο της πράξης Lhi-Lna» – Κατακύρωση αποτελέσματος.
ΘΕΜΑ 4οΟρισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για παράσταση στην δικάσιμο της υπ.αριθ.πρωτ:24145/02-08-2012 Αγωγής κατά του Δήμου Αλμωπίας, στις 09-10-2014 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Έδεσσας.

Η έκτακτη συνεδρίαση γίνεται λόγω ανάγκης διεκπεραίωσης επειγόντων θεμάτων με χρονικούς περιορισμούς (νομικά ζητήματα, προθεσμίες κατακύρωσης διαγωνισμών, ασφάλιστρα οχημάτων).



Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.