Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας

Τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας Παντελεήμονα Κολόμβο, συνοδευόμενο από τον Υποδιευθυντή Σεραφείμ Παπαδόπουλο, υποδέχθηκε την Τρίτη 7/10/2014 στο γραφείο της η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, με την παρουσία και συμμετοχή των Αντιδημάρχων, Μαρίας Γιακαμόζη, Χαράλαμπου Γεραντίδη, Χρίστου Μακρίδη, Μιχάλη Λαουντού.


Επρόκειτο για την πρώτη επίσημη συνάντησή τους, μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, και είχε κατά βάση εθιμοτυπικό χαρακτήρα.

Ωστόσο, έδωσε το έναυσμα για τη συζήτηση θεμάτων που σχετίζονται με την ευταξία, τη νομιμότητα, την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών, των περιουσιακών τους στοιχείων και του περιβάλλοντος.

Παράλληλα, τεκμηριώθηκε το άριστο κλίμα συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των παραπάνω φορέων, (μέσω του απαραίτητου Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας), που ασκούν δημόσια διοίκηση για το καλό των συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.