Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Εντατικοί έλεγχοι για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και την καταπολέμηση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν εντατικοί έλεγχοι στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην του νομού Θεσσαλονίκης).


Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των ελέγχων:
  • από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας Πέλλας, συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 47χρονος ημεδαπός για κλοπή από κατάστημα 79χρονου, που έγινε νωρίς το πρωί χθες (01.10.2014) σε χωριό της Πέλλας, απ’ όπου αφαιρέθηκαν διάφορα αντικείμενα, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και τα κλειδιά του οχήματος του 79χρονου, ενώ λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο του 79χρονου, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει οτιδήποτε. Ο 47χρονος εντοπίστηκε μετά από αστυνομικές αναζητήσεις και στην κατοχή του βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, πλην του χρηματικού ποσού, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον 79χρονο.
  • από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας και Χαλκιδικής συνελήφθησαν ένας 42χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για απόπειρα απάτης και μία 61χρονη υπήκοος Γερμανίας σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα βίαιης προσαγωγής του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.
  • από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, συνελήφθη σε χωριό της Πιερίας, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι καλλιεργούσε ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,30 μέτρων, το οποίο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε.
  • από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Πέλλας και Χαλκιδικής συνελήφθησαν τρία άτομα για κατοχή και διάθεση προς πώληση αντικειμένων χωρίς άδεια υπαίθριου εμπορίου από την αρμόδια Αρχή.
  • από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.