Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση Καρασμάνη - Ραϊχεμπαχ για θέματα γεωργίας

Την πρώτη συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Καρασμάνη είχε ο επικεφαλής της Ομάδας Τεχνικής βοήθειας (task force) της Κομισιόν, Χορστ Ράϊχεμπαχ στο πλαίσιο των επαφών του με τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.Ο κ. Καρασμάνης συζήτησε με τον κ. Ράϊχεμπαχ, μεταξύ άλλων, ζητήματα σχετικά με τη διευκόλυνση της εμπορίας αγροτικών προϊόντων και τη μείωση των διοικητικών βαρών στις εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών.

Στο πλαίσιο των συζητήσεων για την τεχνική βοήθεια ο Υπουργός ενημέρωσε τον επικεφαλής της task force και για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι Έλληνες παραγωγοί στις εξαγωγές ροδακίνων και νεκταρινιών εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία που είχε ως αποτέλεσμα τη μεγάλη μείωση των τιμών τους, πριν ακόμη επιβληθεί το ρωσικό εμπάργκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.