Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Έδεσσα: Ημερίδα για τον Καταρροϊκό Πυρετό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα με τίτλο «Μέτρα πρόληψης για τον Καταρροϊκό Πυρετό» που διοργάνωσε ο Δήμος Έδεσσας στο Πολιτιστικό Κέντρο.Έκδηλο ήταν το ενδιαφέρον των κτηνοτρόφων της περιοχής, που προσήλθαν για να ενημερωθούν σχετικά με τα μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση του προβλήματος του Καταρροϊκού Πυρετού.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου στον χαιρετισμό του ανέφερε ότι ο Δήμος Έδεσσας θα είναι στο πλευρό των κτηνοτρόφων για την αντιμετώπιση του προβλήματος, τόσο με δράσεις ενημέρωσης όσο και διεκδίκηση πόρων για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Τις εισηγήσεις πραγματοποίησαν ο κ. Λάζαρος Παρασκευαΐδης, Γεωπόνος – Ζωοτέχνης, ο οποίος είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Ελέγχου του Προγράμματος Καταπολέμησης των Κουνουπιών και ο κ. Μιχάλης Μιαούλης, Βιολόγος MSc, ενώ την εισαγωγή στην ημερίδα πραγματοποίησε ο κ. Ευάγγελος Μάινος, γεωπόνος.

Ακολούθησαν ερωτήσεις των κτηνοτρόφων, που απαντήθηκαν από τους εισηγητές.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.