Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Γιορτή μητέρας στην πλατάνη

Την ημέρα που είναι αφιερωμένη στην μητέρα, τίμησε για μια ακόμη χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνης, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου, στην αίθουσα του συλλόγου.


Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντώνης Μπουρδάνης, στην σύντομη ομιλία του, τόνισε την σημασία της συγκεκριμένης μέρας, που όπως ανέφερε ‘’αναδεικνύει το μεγαλείο του πιο αγαπητού προσώπου στον κόσμο’’.

Στην επιγραμματική αναφορά, υπογράμμισε τον ρόλο της μητέρας στην οικογένεια και στην  κοινωνία, που όπως χαρακτηριστικά είπε ‘’τις αρέσει να δίνει τα πάντα, χωρίς να απαιτεί να πάρει τίποτα’’.

Ο πρόεδρος του συλλόγου στάθηκε ιδιαίτερα στην Ελληνίδα μητέρα της Επαρχίας, του χωριού, που με τους αγώνες της συντηρεί επάξια την τοπική κοινωνία.

Στο τέλος της εκδήλωσης και ως ελάχιστο δείγμα ενός μεγάλου ‘’ευχαριστώ’’ προς την ίδια, ο Πολιτιστικός Σύλλογος της  Πλατάνης πρόσφερε από ένα λουλούδι στις παρευρισκόμενες μητέρες.

Παράλληλα ο Πολιτιστικός Σύλλογος απένειμε τις σχετικές βεβαιώσεις σ΄όσους παρακολούθησαν τα μαθήματα παραδοσιακών χορών στην διάρκεια αυτής της χρονιάς.

Η σχολή που επαναδραστηριοποιείται μετά από αρκετό καιρό, θα λειτουργήσει και πάλι το φθινόπωρο.

Στην εκδήλωση παρέστησε η Βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη.


Ο Πρόεδρος του
Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνης

Αντώνης Μπουρδάνης

Η Γραμματέας του
Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνης

Χρυσή Σαμάνδη











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.