Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας με τον Σύλλογο , η Αλληλεγγύη

Τις εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμΕΑ Σκύδρας « Η Αλληλεγγύη» υποδέχτηκε στο γραφείο της, τη Δευτέρα 29/9/2014, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου. Στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν τα εξής αιτήματα – ζητήματα:


1) Η στήριξη και η παρέμβαση του Δήμου προς τις υπερκείμενες αρχές, ώστε να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια υπάρχουν προκειμένου ο Σύλλογος να προχωρήσει απρόσκοπτα στην ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με ειδικές ανάγκες (ΚΔΑΠ/ΑμΕΑ). Γεγονός που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει ανάλογους εθνικούς και κοινοτικούς πόρους. Στη συνέχεια, βέβαια, το ΚΔΑΠ/ΑμΕΑ να περάσει στη διοίκηση του Δήμου Σκύδρας.

2) Η διαμόρφωση του εσωτερικού κι εξωτερικού χώρου (κτήριο πρώην Νηπιαγωγείου Μαυροβουνίου) όπου ο Σύλλογος στεγάζει τις αξιόλογες δράσεις του.

3) Η εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα της μετακίνησης μαθητών, από περιοχές του Δήμου όπου διαμένουν, στο Μαυροβούνι , ειδικά τις απογευματινές ώρες για την συμμετοχή τους στα τμήματα του Συλλόγου.

Η Δήμαρχος αναγνωρίζοντας την προσφορά του Συλλόγου δήλωσε ότι άμεσα θα ενημερωθεί και θα δραστηριοποιηθεί η τεχνική υπηρεσία του Δήμου για να εκτελεστούν οι αρχικές εργασίες. Στη συνέχεια από κοινού θα δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις.

(Στα δεξιά της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου, όπως τις αντικρίζουμε: η Σεβαστή Τεστέμπαση, η Βασιλική Τουρούτογλου και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μαρία Γιακαμόζη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.